Generelle indstillinger for Norton Identity Safe

Når du installerer Norton på computeren, bliver du bedt om at føje Norton-browserudvidelsen til dine browsere. Det er altid sikkert at give tilladelse til at tilføje Norton-udvidelserne. Med Norton-værktøjslinjen kan du få kendskab til sikkerhedsniveauet for de websteder, du besøger. Du kan undgå, at dine identiteter og fortrolige oplysninger bliver stjålet, fordi du kender bedrageriske websteder, selv før du går ind på dem.

I vinduet Generelt kan du konfigurere funktionerne på Norton-værktøjslinjen. Du kan aktivere og deaktivere Norton Safe Web-funktionen. Som standard er funktionen aktiveret.

Du kan se en status over Norton-værktøjslinjen for følgende browsere:

• Internet Explorer

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89794755_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016