Generelle indstillinger for Norton Password Manager

Når du installerer Norton på computeren, bliver du bedt om at føje Norton-browserudvidelsen til dine browsere. Det er altid sikkert at give tilladelse til at tilføje Norton-udvidelserne. Med Norton-værktøjslinjen kan du få kendskab til sikkerhedsniveauet for de websteder, du besøger. Du kan undgå, at dine identiteter og fortrolige oplysninger bliver stjålet, fordi du kender bedrageriske websteder, selv før du går ind på dem.

I vinduet Generelt kan du konfigurere funktionerne på Norton-værktøjslinjen. Du kan aktivere og deaktivere Norton Safe Web-funktionen. Som standard er funktionen aktiveret.

Du kan se en status over Norton-værktøjslinjen for følgende browsere:

• Internet Explorer

• Google Chrome

Hvis du bruger en lokal boks til at gemme dine identiteter i, kan du altid flytte data fra denne boks til en cloudboks. Med en cloudboks er det nemt at bruge dine Password Manager-data, når du er på farten. Du kan bruge funktionen Konverter til cloudboks til at flette data fra din lokale boks med din cloudboks.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v89794755_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/08/2018