Om Netværksproxy-indstillinger

En proxyserver regulerer adgangen til internettet og forhindrer eksterne enheder i at få adgang til dit netværk. Hvis du er på et netværk, der bruger en proxyserver til at etablere forbindelse til internettet, kan du angive proxyserveroplysningerne i Identity Safe. Du kan bruge vinduet Netværksproxy-indstillinger til at angive den automatiske konfigurationsadresse, proxyindstillingerne og godkendelsesoplysningerne. Norton Identity Safe bruger proxyindstillingerne og godkendelsesoplysningerne til automatisk at oprette forbindelse til internettet, når der er behov for det. For eksempel bruger LiveUpdate de angivne proxyserverindstillinger, når der downloades opdateringer. Du skal sørge for, at angive oplysningerne om proxyserveren, så LiveUpdate kan køre.

Du kan bruge Netværksproxy -indstillinger til at angive følgende indstillinger:

Automatisk konfiguration

Her kan du angive den automatiske konfigurationsadresse eller scriptet, der administrerer internetadgangen.

Du har følgende valgmuligheder:

• Find automatisk indstillinger

Browseren finder automatisk netværksindstillingerne.

Hvis du ikke vil tilsidesætte de manuelle indstillinger for netværksforbindelser, skal du deaktivere denne mulighed.

• Brug script til automatisk konfiguration

Her kan du angive den automatiske konfigurationsadresse eller det script, der administrerer internetadgangen.

Angiv URL-adressen for HTTP eller HTTPS i URL-boksen.

Proxyindstillinger

Her kan du angive dine proxyindstillinger.

Under indstillingerne Proxy skal du markere Brug proxyserver til HTTP-forbindelser og gøre følgende:

• Skriv URL-adressen eller IP-adressen til proxyserveren i adressefeltet.

• Skriv portnummeret for proxyserveren i port -feltet.

Du kan angive en værdi fra 1 til 65535.

Godkendelse

Bruges til at få adgang til internettet via en server, der kræver godkendelse.

Markér feltet Der kræves godkendelse for at etablere forbindelse gennem min firewall eller proxyserver, og gør følgende:

• Indtast brugernavnet og adgangskoden til denne godkendelse.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89775281_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015