Hvordan opgraderer jeg til den nyeste version af Norton-værktøjslinjen eller Norton Identity til Mac?

Opgrader din Norton-værktøjslinje i Safari

1. Åbn Safari -browseren.

2. Klik på OK, når du bliver bedt om at installere udvidelsen Norton SafeWeb.

Klik på mærket Forsigtig øverst til højre i Norton-værktøjslinjen, hvis du ikke bliver bedt om at opdatere udvidelsen Norton SafeWeb.

Klik på OK i dialogboksen Norton Internet Security, og spring frem til linje 6.

3. Scroll ned, og klik på Installer nu på websiden Norton-udvidelser til Safari.

4. SafeWeb-udvidelsen til Norton Internet Security til Mac i Safari gemmes automatisk i mappen Overførsler.

5. Klik på ikonet Overførsler i din Dock, og vælg NortonInternetSecurityBF.safariextz.

6. Klik på Åbn i vinduet Fildownload - Sikkerhedsadvarsel, der vises.

7. Klik på Installer, når du bliver bedt om at installere udvidelser i Safari fra pålidelige kilder.

8. Din Safari-browser er nu opgraderet med den nyeste version af Norton-værktøjslinjen eller Norton Identity.

Opgrader din Norton-værktøjslinje i Firefox

1. Start Firefox -browseren.

2. Klik på Tilføj i dialogboksen Norton Identity skal tilføje Norton-værktøjslinjen i Firefox.

3. Angiv kontonavnet og adgangskoden for din administrator, og klik dernæst på OK.

4. Markér feltet Tillad denne installation, og klik på Fortsæt i fanen, Installer tilføjelse, der åbnes i Firefox.

5. Klik på Genstart Firefox.

Du er nødt til at genstarte Firefox for at afslutte installationen af tilføjelsen Norton Identity Toolbar.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89775247_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sidst ændret: 03/12/2014