Om Generelle indstillinger

Under Generelle indstillinger i Norton Identity Safe kan du konfigurere indstillingerne for Norton-værktøjslinjen. Når du installerer Norton Identity Safe-klientprogrammet på din enhed, kan du også installere Norton-værktøjslinjen gratis i dine browsere. Norton-værktøjslinjen fungerer bedst i Internet Explorer, Firefox og Chrome.

I Windows får du adgang til Generelle indstillinger ved at klikke på indstillingsikonet, der forestiller et tandhjul, i hovedvinduet i Norton Identity Safe og dernæst klikke på fanen Generelt.

På en Mac får du adgang til Generelle indstillinger ved at klikke på Norton Identity Safe på menulinjen, klikke på Præferencer og derefter klikke på fanen Generelt.

Norton-værktøjslinjen installeres kun i browseren, hvis du bruger et Windows-operativsystem.

Norton-værktøjslinjen gør det lettere at surfe sikkert på internettet ved at blokere for skadelige websteder, der kan stjæle dine oplysninger. Den advarer dig om de skadelige websteder, inden du overhovedet besøger dem.

Du kan gøre følgende under Generelle indstillinger:

• Slå diverse funktioner i Norton-værktøjslinjen til eller fra.

• Håndtere browserudvidelser.

Du har følgende valgmuligheder:

Indstillinger for værktøjslinjen (kun Windows)

Bruges til at konfigurere indstillingerne for Norton-værktøjslinjen.

• Aktivér Norton Safe Web : Bruges til at slå Norton Safe Web til eller fra i browseren.

• Aktivér Norton Safe Search : Bruges til at slå Norton Safe Search til eller fra i browseren.

• Aktivér Norton Safe Share : Bruges til at slå Norton Safe Share til eller fra i browseren.

Som standard er funktionerne slået til.

Browserudvidelser (Windows og Mac)

Viser dig, om Norton-værktøjslinjen fungerer ordentligt i de browsere, der er installeret på enheden. Følgende browsere understøttes:

• Internet Explorer (kun i Windows)

• Google Chrome

• Mozilla Firefox

• Safari (kun i Mac OS)

Du kan bruge linket Åbn indstillingerne for udvidelsen til at slå Norton-værktøjslinjen til.

Systembakken (kun Windows)

Gør det muligt at vise eller skjule ikonet for Identity Safe i meddelelsesområdet. Som standard vises ikonet for Identity Safe på proceslinjen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89764442_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015