Tilføjelse af noter

Du kan tilføje en note og henvise til den, når det bliver nødvendigt.

Sådan tilføjer du en note i Windows

Fra og med juni 2017 kan den separate version af Norton Password Manager ikke længere downloades af nye brugere. Funktionen Norton Password Manager tilbydes stadig med vores Norton-sikkerhedsprodukter. Du kan finde flere oplysninger i Norton Online Store.

1. Gør et af følgende:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Password Manager.

2. Klik på fanen Noter i hovedvinduet i Norton Password Manager.

3. Klik på rullelisten øverst i vinduet, og vælg Ny bemærkning.

4. I vinduet NY NOTE skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

Du kan markere afkrydsningsfeltet Kræv adgangskode til boksen for at beskytte din note mod misbrug.

5. Klik på Gem.

Sådan tilføjer du en note i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-app'en.

2. Tryk på Noter på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på plusikonet øverst på skærmbilledet.

4. I afsnittet Opret ny note skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

5. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v89764337_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018