Tilføjelse af noter

Du kan tilføje en note og henvise til den, når det bliver nødvendigt.

Sådan tilføjer du en note i Windows eller Mac OS

1. Gør et af følgende:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Identity Safe.

2. Klik på fanen Noter i hovedvinduet i Norton Identity Safe.

3. Klik på rullelisten øverst i vinduet, og vælg Ny bemærkning.

4. I vinduet NY NOTE skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

Du kan sætte kryds ud for Kræv adgangskode til boksen for at beskytte din note mod misbrug.

5. Klik på Gem.

Sådan tilføjer du en note i Android eller iOS

1. Log på Norton Identity Safe-app'en.

2. På skærmbilledet Min boks skal du trykke på Noter.

3. Tryk på plusikonet øverst på skærmbilledet.

4. I afsnittet Opret ny note skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

5. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89764337_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015