Ændring og sletning af en tegnebog

Alle de gemte betalinger er vist i vinduet Tegnebog. Du kan se og redigere oplysningerne for enhver betaling, du har oprettet. Det er også muligt at slette en tegnebog, hvis du ikke længere har brug for den.

Hvis du låser din tegnebog med en adgangskode, sørger Password Manager for yderligere beskyttelse af din tegnebog. Du kan ikke få vist oplysningerne for en låst tegnebog. Du kan ikke redigere eller slette en betaling, medmindre du angiver den rigtige adgangskode.

Når du opretter eller redigerer en betaling, indstilles kortets region til brugerens standardregion. Hvis du åbner et websted uden for standardregionen og bruger kortet til at udfylde en formular på webstedet, bliver felterne muligvis ikke udfyldt korrekt. Hvis kortet f.eks. har USA som standardregion, men du er på en fransk webside. I så fald skal du bruge kortet med Frankrig som region for at udfylde websidens skema.

Sådan redigerer eller sletter du en tegnebog i Windows

Fra og med juni 2017 kan den separate version af Norton Password Manager ikke længere downloades af nye brugere. Funktionen Norton Password Manager tilbydes stadig med vores Norton-sikkerhedsprodukter. Du kan finde flere oplysninger i Norton Online Store.

1. I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Klik på fanen Tegnebog i hovedvinduet i Norton Password Manager.

3. Klik på tegnebogen, du vil redigere eller slette.

Du kan bruge funktionen Sortér efter til at finde en tegnebog hurtigere. Du kan også foretage en direkte søgning efter en tegnebog i feltet Søg i din boks.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du vil redigere en tegnebog, skal du i vinduet, der vises, klikke på Rediger, foretage de nødvendige ændringer og dernæst klikke på Gem.

• Hvis du vil slette en tegnebog, skal du i vinduet, der vises, klikke på Slet og dernæst klikke på Ja i advarslen.

Sådan redigerer eller sletter du en tegnebog i iOS

1. Log på Norton Password Manager-app'en.

2. Tryk på Tegnebog på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på tegnebogen, du vil redigere eller slette. Du kan også søge efter en tegnebog med søgefeltet.

4. Gør et af følgende:

• Du kan redigere en tegnebog ved at trykke på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmbilledet, foretage de ønskede ændringer og dernæst trykke på ikonet, der forestiller et flueben.

• Du sletter en tegnebog ved at trykke på Slet denne tegnebog i nederste højre hjørne af skærmbilledet og bekræfte sletningen i dialogboksen med advarslen. Afhængigt af indstillingerne bliver du muligvis bedt om en adgangskode til boksen, før du kan gennemføre sletningen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v89764271_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018