Redigering eller sletning af adresser

Alle de adresser, du har gemt, er anført under fanen Adresser. Du kan redigere detaljer i alle de adresser, som du har gemt. Det er også muligt at slette en adresse, hvis du ikke længere har brug for den.

Sådan redigerer eller sletter du en adresse i Windows eller Mac OS

1. Gør et af følgende:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Identity Safe.

2. Klik på fanen Adresser i hovedvinduet i Norton Identity Safe.

3. Klik på adressen, du vil redigere eller slette.

Du kan bruge funktionen Sortér efter til at finde en adresse hurtigere. Du kan også foretage en direkte søgning efter en adresse i feltet Søg i din boks.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du vil redigere en adresse, skal du i vinduet, der vises, klikke på Rediger, foretage de nødvendige ændringer og dernæst klikke på Gem.

• Hvis du vil slette en adresse, skal du i vinduet, der vises, klikke på Slet og dernæst klikke på Ja i advarslen.

Afhængigt af hvilken indstilling du vælger, vil du muligvis blive bedt om en adgangskode til boksen for at fuldføre sletningen.

Sådan redigerer eller sletter du en adresse i Android eller iOS

1. Log på Norton Identity Safe-app'en.

2. På skærmbilledet Min boks skal du trykke på Adresser.

3. Tryk på adressen, du vil redigere eller slette.

Du kan også søge efter en bestemt adresse i søgefeltet.

4. Gør et af følgende:

• Du kan redigere en adresse ved at trykke på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmbilledet, foretage de ønskede ændringer og dernæst trykke på ikonet der forestiller et flueben.

• Du sletter en adresse ved at trykke på Slet denne adresse i nederste højre hjørne af skærmbilledet og bekræfte sletningen i dialogboksen med advarslen. Afhængigt af hvilken indstilling du vælger, vil du muligvis blive bedt om en adgangskode til boksen for at fuldføre sletningen.

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.