Ændring og sletning af adresser

Alle de adresser, du har gemt, er anført under fanen Adresser. Du kan redigere detaljer i alle de adresser, som du har gemt. Det er også muligt at slette en adresse, hvis du ikke længere har brug for den.

Sådan redigerer eller sletter du en adresse i Windows

Fra og med juni 2017 kan den separate version af Norton Password Manager ikke længere downloades af nye brugere. Funktionen Norton Password Manager tilbydes stadig med vores Norton-sikkerhedsprodukter. Du kan finde flere oplysninger i Norton Online Store.

1. Klik på ikonet for Norton Password Manager på skrivebordet eller proceslinjen.

2. Klik på fanen Adresser i hovedvinduet i Norton Password Manager.

3. Klik på adressen, du vil redigere eller slette.

Du kan bruge funktionen Sortér efter til at finde en adresse hurtigere. Du kan også foretage en direkte søgning efter en adresse i feltet Søg i din boks.

4. Gør et af følgende:

• Hvis du vil redigere en adresse, skal du i vinduet, der vises, klikke på Rediger, foretage de nødvendige ændringer og dernæst klikke på Gem.

• Hvis du vil slette en adresse, skal du i vinduet, der vises, klikke på Slet og dernæst klikke på Ja i advarslen.

Afhængigt af indstillingerne bliver du muligvis bedt om en adgangskode til boksen, før du kan gennemføre sletningen.

Sådan redigerer eller sletter du en adresse i Android eller iOS

1. Log på Norton Password Manager-app'en.

2. Tryk på Adresser på skærmbilledet Boks.

3. Tryk på adressen, du vil redigere eller slette.

Du kan også søge efter en bestemt adresse i søgefeltet.

4. Gør et af følgende:

• Du kan redigere en adresse ved at trykke på redigeringsikonet i øverste højre hjørne af skærmbilledet, foretage de ønskede ændringer og dernæst trykke på ikonet der forestiller et flueben.

• Du sletter en adresse ved at trykke på Slet denne adresse i nederste højre hjørne af skærmbilledet og bekræfte sletningen i dialogboksen med advarslen. Afhængigt af hvilken indstilling du vælger, vil du muligvis blive bedt om en adgangskode til boksen for at fuldføre sletningen.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v89761720_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/08/2018