Tilføjelse af adresser

Du kan tilføje adresser for at gøre det lettere og mere sikkert at udfylde onlineformularer. Du behøver ikke at indtaste dine personlige oplysninger manuelt, hver gang du bliver bedt om det på webstederne. Du behøver blot at huske din adgangskode til din boks og vælge den adresse, du vil bruge på webstedet. På den måde sparer du ikke blot tid på at udfylde formularerne - du forhindrer også hackere og keyloggere i at opsnappe dine personlige oplysninger. Når du har føjet en adresse til din boks, kan du få adgang til den, uanset hvor i verden du befinder dig.

Felterne i vinduet Opret ny adresse tilpasses, alt efter hvilket område du vælger.

Sådan tilføjer du en adresse i Windows eller Mac OS

1. Udfør en af følgende handlinger:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Identity Safe.

2. Klik på fanen Adresser i hovedvinduet i Norton Identity Safe.

3. Klik på rullelisten øverst i vinduet, og vælg Ny adresse.

4. I vinduet OPRET ADRESSE skal du indtaste dine personlige oplysninger.

5. Klik på Gem.

Du kan sætte kryds ud for Kræv adgangskode til boksen for at beskytte dine adresser mod misbrug.

Sådan tilføjer du en adresse i Android eller iOS

1. Log på Norton Identity Safe-app'en.

2. På skærmbilledet Min boks skal du trykke på Adresser.

3. Tryk på plusikonet øverst på skærmbilledet.

4. I afsnittet Opret ny adresse skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

5. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Du kan føje en adresse til dine Foretrukne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89761688_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015