Om adresser

Med adressefunktionen kan du nemt gemme og bruge dine personlige oplysninger, når du gennemfører onlinetransaktioner. På nogle websteder skal du udfylde en formular med dine personlige oplysninger. Hvis du opbevarer dine personlige oplysninger under Adresser, kan du udfylde sådanne lange formularer med et enkelt klik. Personlige oplysninger omfatter bl.a. navn, fødselsdato, komplet postadresse, mailadresse og telefonnumre.

I Identity Safe kan du gemme dine adresser, når du indtaster personlige oplysninger på et websted.

Når du vil administrere dine loginoplysninger, skal du være logget på Identity Safe.

Du kan bruge de oplysninger, du gemmer i Adresser, til at gøre følgende:

• Udfylde formularer på websteder automatisk.

• Angive følsomme oplysninger uden at skulle indtaste dem, mens du er online.

På den måde beskytter Identity Safe dig mod programmer, der registrerer tasteanslag og derved stjæler og misbruger din identitet.

Når du klikker på et felt i en onlineformular, åbner Norton Identity Safe oplysningspanelet, der beder dig om tilladelse til at udfylde formularen automatisk. I oplysningspanelet kan du vælge den adresse, du vil bruge, og klikke på Udfyld. Hvis du ikke vil have vist oplysningspanelet igen på onlineformularen, kan du klikke på Spørg ikke. Du kan til enhver tid åbne oplysningspanelet ved at klikke på BOKSEN ER ÅBEN > INDSTILLINGER > Vis oplysningspanel for dette websted.

Du kan også bruge ikonet Åbn Udfyldningsassistent under BOKSEN ER ÅBEN på Norton-værktøjslinjen for at se alle de adresser, du har gemt. Du kan vælge den adresse, du vil bruge til at udfylde en formular på et websted. Hvis et eller flere felter ikke er udfyldt, kan du trække og slippe oplysningerne fra din adresse til de pågældende tekstfelter i onlineformularen. Hvis du f.eks. vil angive mailadressen i en onlineformular, skal du trække og slippe oplysningerne om mailadressen fra adressen til tekstfeltet i onlineformularen.

Du kan bruge sorteringsfunktionen til at arrangere adresserne efter navn, redigeringsdato og dato for seneste anvendelse. Du kan også søge efter adresser, der er gemt i din boks.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89761658_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 26/10/2015