Tilføjelse af loginoplysninger

Du kan tilføje loginoplysninger for at gøre det lettere og mere sikkert at bruge bestemte websteder. Du behøver således ikke at huske loginoplysningerne til alle de websteder, du bruger. Det eneste, du behøver at huske, er en adgangskode til din boks - så logger Norton Identity Safe dig automatisk på webstederne. Når du har føjet et login til din boks, kan du få adgang til den, uanset hvor i verden du befinder dig. Du kan også søge efter gemte loginoplysninger i din boks, så du lettere kan logge på websteder.

I vinduet Loginoplysninger kan du udføre følgende handlinger:

• Opbevare loginoplysninger til websteder på sikker vis.

• Gemme flere sæt loginoplysninger til samme websted.

• Organisere dine loginoplysninger under forskellige kategorier (kan kun gøres i Windows).

• Foretage intelligent søgning efter bestemte loginoplysninger.

• Gemme det samme websted under forskellige navne.

• Vise eller skjule adgangskoden.

• Undersøge adgangskodens styrke for de enkelte loginoplysninger.

• Åbne webstedets loginside hurtigt.

• Udfylde loginoplysningerne automatisk, når du besøger webstederne igen.

• Tilføje loginoplysninger manuelt.

• Redigere dine gemte loginoplysninger.

• Undersøge, hvornår du sidst foretog ændringer af dine loginoplysninger.

Sådan tilføjer du manuelt et sæt loginoplysninger i Windows eller Mac OS

1. Gør et af følgende:

• I Windows skal du klikke på ikonet for Norton Identity Safe på skrivebordet eller proceslinjen.

• I Mac OS skal du i mappen Programmer starte Norton Identity Safe.

2. I hovedvinduet i Norton Identity Safe skal du klikke på fanen Loginoplysninger.

3. Klik på rullelisten øverst i vinduet, og vælg Nye loginoplysninger.

4. I vinduet OPRET LOGINOPLYSNINGER skal du indtaste de ønskede oplysninger.

Du kan sætte kryds ud for Kræv adgangskode til boksen for at beskytte loginoplysningerne mod misbrug.

5. Klik på Gem.

Sådan tilføjer du manuelt et sæt loginoplysninger i Android eller iOS

1. Log på Norton Identity Safe-app'en.

2. På skærmbilledet Min boks skal du trykke på Loginoplysninger.

3. Tryk på plusikonet øverst på skærmbilledet.

4. I afsnittet Opret nye loginoplysninger skal du indtaste de nødvendige oplysninger.

5. Tryk på ikonet, der forestiller et flueben.

Du kan føje et sæt loginoplysninger til dine Foretrukne og knytte en note til sættet. Du kan også vælge en baggrundsfarve til dine loginoplysninger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89761544_identity_safe_standalone_1_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/09/2015