Administration af adresser

Med Identity Safe kan du tilføje en ny adresseoplysning eller redigere de gemte oplysninger.

Alle de gemte adresser vises i vinduet Adresser. Du kan redigere detaljer i alle de adresser, som du har gemt. Det er også muligt at slette en adresse, hvis du ikke længere har brug for den.

Tilføjelse af en adresse

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på rullemenuen øverst i vinduet, og vælg Ny adresse.

3. I vinduet OPRET ADRESSE skal du vælge området og indtaste dine personlige oplysninger som f.eks. navn, køn, fødselsdato, adresse og kontaktoplysninger.

4. Vælg Adgangskode til boks kræves for at bede om din Identity Safe-adgangskode, før din adresse automatisk udfyldes på webstedet.

5. Klik på Gem.

Redigering af en adresse

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på Adresser i venstre rude.

3. I vinduet Adresser skal du klikke på den adresse, du vil redigere.

Du kan bruge funktionen Sorter efter øverst i ruden Adresser til at finde en adresse hurtigere. Du kan også foretage en direkte søgning efter en adresse i Søg i din boks.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din adgangskode til boksen og derefter klikke på OK.

5. Klik på Rediger, og rediger de ønskede oplysninger.

6. Klik på Gem.

Sådan slettes en adresse

1. Dobbeltklik på Identitet i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Identity Safe.

2. Klik på Adresser i venstre rude.

3. I vinduet Adresser skal du klikke på den adresse, du vil slette.

Du kan bruge funktionen Sorter efter øverst i ruden Adresser til at finde en adresse hurtigere. Du kan også foretage en direkte søgning efter en adresse i Søg i din boks.

4. Hvis du bliver bedt om det, skal du indtaste din adgangskode til boksen og derefter klikke på OK.

5. Klik på Slet.

6. Klik på Ja i dialogboksen Advarsel.

Du skal bekræfte din adgangskode til boksen for at slette adressen, hvis funktionen Kræv adgangskode til boksen var markeret, da du oprettede adressen.

Video: Sådan administrerer du din Identity Safe-boks

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89760624_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016