Norton Identity Safe-adresser

Med funktionen Adresser kan du få vist alle de personlige oplysninger, som Identity Safe skal administrere. Gemmer dine personlige oplysninger som f.eks. navn, fødselsdato, postadresse, mailadresse og telefonnumre.

Identity Safe gør det muligt at gemme dine identiteter, når du udfylder en webformular med dine personlige oplysninger.

Hvis du vil administrere dine adresser, skal du være logget på Identity Safe.

Du kan bruge de oplysninger, du gemmer i Adresser til at gøre følgende:

• Udfylde skemaer automatisk

• Angive følsomme oplysninger uden at skulle indtaste dem, mens du er online

På denne måde beskytter Identity Safe dine data i Identity Safe mod at blive stjålet eller misbrugt.

Når du klikker på et felt i en online formular, åbner Norton Identity Safe infolinjen, hvor du skal give tilladelse til, at formularen automatisk udfyldes. I oplysningspanelet kan du vælge den adresse, du vil bruge, og klikke på Udfyld. Hvis du ikke vil have vist oplysningspanelet igen på onlineformularen, kan du klikke på Spørg ikke. Du kan altid åbne oplysningspanelet ved hjælp af funktionen BOKSEN ER ÅBEN > INDSTILLINGER > Vis oplysningspanel for dette websted.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89760582_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/09/2016