Sådan deaktiveres eller aktiveres Norton Community Watch

Norton Community Watch hjælper med at identificere nye sikkerhedsrisici på grundlag af udvalgte sikkerheds- og programdata, der sendes til Symantec. Denne analyse hjælper Symantec med at finde de løsninger, der identificerer nye trusler og risici mest effektivt. Symantec analyserer dataene for at finde nye trusler og deres kilder. Den samlede indsats fra brugere af Norton gør det nemmere at finde løsninger, der kan eliminere disse trusler og risici.

Du kan bruge funktionen Norton Community Watch til at sende oplysninger om mistænkelige filer til Symantec for analyse. Symantec analyserer dataene for at afsløre nye trusler og kilderne til dem. Norton Insight-funktionen bruger oplysninger, som er vurderet af Symantec, til at registrere sikkerhedstrusler.

Norton Community Watch indsamler og indsender kun detaljerede data om Norton-specifikke fejl og komponenter. Det indsamler og lagrer ikke brugernes personlige oplysninger.

I vinduet Sikkerhedshistorik kan du gennemse de oplysninger, der er sendt til Symantec.

Sådan slår du Norton Community Watch til/fra

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton.

2. Klik på Administratorindstillinger i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. I vinduet Administratorindstillinger skal du i rækken Norton Community Watch flytte knappen Til/fra til Fra eller Til.

4. Klik på Anvend, og klik derefter på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v8959380_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016