Norton Mobile Security registrerer en kendt app som en trussel mod personlige data på min Android-enhed

Funktionen App Advisor i Norton Mobile Security scanner alle de installerede apps på enheden for adgang til dine personlige oplysninger, de reklamer der vises, dataforbrug i baggrunden, usædvanlige aktiviteter, og batteriforbrug i baggrunden. Afhængigt af resultaterne bliver appen markeret som en "trussel mod personlige data". Du kan derefter læse en detaljeret rapport om appen og på denne baggrund tage en beslutning om, hvorvidt du stoler på appen eller vil afinstallere den.

Hvis du vil vide mere om de aktiviteter App Advisor kontrollerer for, kan du læse Hvorfor identificerer Norton Mobile Security en app som en trussel mod personlige data på min Android-enhed?.

Hvis du vil stole på den app, der registreres som en trussel mod personlige data, og fortsætte med at bruge den, kan du føje den til listen Pålidelig.

Sådan føjes en app til listen Pålidelig

1. Åbn Norton Mobile Security-appen.

2. Stryg gennem skærmene, indtil du når til skærmen App-sikkerhed, og tryk derefter på App Advisor.

3. Tryk på den app, du vil kontrollere, under Trussel mod personlige data, og læs App Advisor-rapporten om de potentielle risici.

4. Hvis du vil stole på appen og beholde den, skal du trykke på Pålidelig

De apps, du stoler på, føjes til listen Pålidelige apps i App Advisor.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89529004_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 27/10/2016