Jeg kan ikke trække og slippe filer i vinduet Destruer filer i Norton Utilities 16.0

Norton Utilities 16 har indbygget understøttelse til 32-bit versionen af Windows. Alle vigtige funktioner i Norton Utilities 16 kan benyttes, når det installeres i en 64-bit version af Windows, bortset fra Fildestruktion.

Hvis du vil trække og slippe filer i vinduet Destruer filer i en 32-bit version af Windows, skal du midlertidigt deaktivere Brugerkontokontrol. Find yderligere oplysninger i Aktivering og deaktivering af Brugerkontokontrol.

Norton Utilities 16 har begrænsede muligheder for at acceptere filer, der skal destrueres ved hjælp af træk og slip, i en 64-bit version af Windows. Du kan omgå dette ved manuelt at vælge filer, som skal destrueres.

Destruer filer ved hjælp af Norton Utilities

1. Start Norton Utilities.

2. Klik på Destruer filer i fanen Personlige oplysninger.

3. Klik på Tilføj, og klik derefter på Tilføj fil eller Tilføj mappe nederst til venstre.

Vælg filer og mapper, som skal destrueres.

4. Klik på Destruer.

De tilføjede mapper og filer destrueres permanent og kan ikke gendannes. Gennemse listen, før destruktionen bekræftes.

5. Klik på Ja i advarselsvinduet i Norton Utilities.

6. Klik på Fortsæt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v89018101_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/08/2016