Sådan henter og installerer du Norton Internet Security til Mac fra en tjenesteudbyder

I dette dokument beskrives det, hvordan du henter og installerer Norton Internet Security til Mac, som du har abonnement på gennem din tjenesteudbyder.

Disse trin er vejledende og kan variere afhængigt af din tjenesteudbyder. Hvis du har spørgsmål angående overførslen som ikke besvares her, bedes du kontakte din tjenesteudbyder.

Download og installer dit Norton-program

1. Log på tjenesteudbyderens websted, eller åbn den mail, som du fik tilsendt, da du tilmeldte dig Norton-tjenesten.

2. Klik på linket for at hente Norton-programmet.

Der bør være et link til download af Norton Internet Security til Mac, når du logger på din tjenesteudbyders websted, eller i en mail der blev sendt til dig, da du tilmeldte dig Norton-tjenesten. Hvis du ikke kan finde et link til at downloade Norton-programmet, skal du kontakte din tjenesteudbyder.

3. Filen gemmes som standard i mappen til overførsler.

4. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren for at starte billedet af installationsprogrammet.

5. Dobbeltklik på filen Norton Internet Security Installer.app.

6. Klik på Åbn i dialogboksen Filsikkerhed.

7. Klik på Fortsæt.

8. Klik på Fortsæt i Velkommen til installationsprogrammet til Norton Internet Security.

9. Læs softwarelicensaftalen, og klik på Acceptér.

10. Klik på Installer.

11. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste brugernavnet og adgangskoden til din administratorkonto og dernæst klikke på Installer software.

12. Klik på Fortsæt installationen.

13. Hvis du bliver bedt om at indtaste koden til aktivering, skal du indtaste PIN-koden fra tjenesteudbyderen og klikke på Aktivér.

PIN-koden indsættes som regel automatisk i Norton-programmet, og aktiveringen udføres.

14. Klik på Fortsæt.

15. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v88680106_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.10.x, Mac OS X 10.9.x, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x
Sidst ændret: 10/02/2015