Fejlmeddelelsen "2819 - Ingen DNS fundet: DNS-server blev ikke fundet/mislykkedes" vises, når jeg sikkerhedskopierer eller gendanner mine filer ved hjælp af Norton Online Backup eller Norton 360

Fejlmeddelelsen vises, når sikkerhedskopieringen eller gendannelsen mislykkes på grund af en fejl med internetforbindelsen. Prøv følgende trin i denne artikel for at rette fejlen.

Kontrollér internetforbindelsen

1. Genstart computeren.

2. Start webbrowseren.

3. Bekræft, at internetforbindelsen virker, ved at åbne et website.

4. Hvis du kan åbne en webside, kan du kontrollere firewall-indstillingerne på computeren, hvis adgangen til Norton Online Backup eller Symantecs websted er blokeret.

Hvis du vil se, hvilke programmer Norton Firewall blokerer, skal du gå til trin 2.

Bekræft indstillinger i Norton Firewall

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger i Norton-programvinduet

3. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger i vinduet Indstillinger.

4. Scrol ned, og vælg Norton Online Backup-tjeneste i fanen Programkontrol under listen over regler for individuelle programmer.

5. Hvis indstillingerne viser Bloker under den tildelte type Adgang, skal de ændres til Tillad.

6. Klik på Anvend, og klik på Luk.

Hvis du vil kontrollere, om fejlen er løst, skal du foretage en backup i Norton-programmet

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v88626271_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/02/2016