Opgradering af Norton Online Backup til den nyeste version i Mac OS X

Norton Online Backup version 2.2 eller senere opgraderes automatisk til den nyeste version.

Hvis Norton Online Backup 2.1 til Mac eller tidligere er installeret, skal du manuelt hente og installere den nyeste version af Norton Online Backup på din Mac. Vejledningen i følgende afsnit viser, hvordan den nyeste version af Norton Online Backup installeres.

Hvis du vil kontrollere, hvilken version af Norton Online Backup du har installeret, skal du klikke på ikonet Norton Online Backup QuickMenu på menulinjen og derefter klikke på Om Norton Online Backup.

Hent og installer Norton Online Backup

1. Gå til websiden for overførsel af Norton Online Backup.

2. Markér Jeg har læst og accepterer vilkårene for tjenesten, og klik på Start overførsel.

3. Når du har hentet filen, skal du dobbeltklikke på den for at starte installationen.

Filen NortonOnlineBackup.pkg gemmes automatisk i mappen overførsler.

Hvis du kan se meddelelsen, "NortonOnlineBackup.pkg" kan ikke åbnes, fordi den ikke blev hentet i Mac App Store., skal du manuelt opdatere indstillingerne for Gatekeeper. Du kan finde flere oplysninger i afsnittet Rediger indstillingerne for Gatekeeper på Mac nederst på denne side.

4. Klik på Fortsæt.

5. Klik på Installer.

6. Når du bliver bedt om det, skal du indtaste brugernavnet og adgangskoden til din administratorkonto og dernæst klikke på Installer software.

7. Klik på Luk i vinduet Installation lykkedes.

Rediger indstillingerne for Gatekeeper på Mac

1. Klik på ikonet for Apple på menulinjen, og vælg Systemindstillinger.

2. Klik på Sikkerhed og fortrolighed i vinduet "Systemindstillinger" under Personlig.

3. Klik på ikonet Lås nederst til venstre, hvis indstillingerne ikke kan ændres.

Indtast navnet på administratorkontoen og adgangskoden, og klik på Lås op i dialogboksen, der vises.

4. Vælg Mac App Store og identificerede udviklere i fanen Generelt under "Tillad programmer hentet fra:.

5. Luk vinduet, og installer Norton Online Backup igen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v88564288_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 30/08/2017