Systemgendannelse er deaktiveret, og gendannelsespunkter slettes, når jeg kører optimering med ét klik i Norton Utilities 16.0 i Windows XP

TRIN 1

Aktivér Systemgendannelse

1. Tryk på Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter :

sysdm.cpl

3. Klik på Systemgendannelse i vinduet Egenskaber for systemet.

4. Fjern markeringen ud for Deaktiver Systemgendannelse.

5. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

Hvis du vil beholde systemgendannelsespunkterne og blive ved med at bruge andre ydeevneprofiler, såsom "Afbalanceret" eller "Bedste ydeevne", skal du gå videre til trin 3.

TRIN 2

Brugertilpas Windows-optimering

1. Dobbeltklik på ikonet for Norton Utilities 16 på skrivebordet i Windows.

2. Klik på Ydeevne i programmets hovedvindue under Norton Utilities.

3. Klik på Optimer Windows i ruden i højre side under Vælg en handling.

4. Vælg følgende profil for ydeevne: Bedste visning.

Hvis du ikke kan vælge en profil for ydeevne, skal du flytte skydeknappen ved siden af Optimer Windows til Profiler for ydeevne er aktiveret

5. Klik på Aktivér.

TRIN 3

Rediger indstillinger for optimering med ét klik

1. Dobbeltklik på ikonet for Norton Utilities 16 på skrivebordet i Windows.

2. Klik på Indstillinger i programmets hovedvindue under Norton Utilities.

3. Flyt skydeknappen mod venstre for at deaktivere Windows-optimeringer under Generelle indstillinger.

4. Klik på Gem.

TRIN 4

Rediger indstillinger for tjenesten Systemgendannelse

1. Tryk på Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

services.msc

3. Højreklik på Tjenesten systemgendannelse, og vælg Egenskaber på listen over tjenester.

4. Husk at indstille Starttype til Automatisk, og Servicestatus er indstillet til Startet i vinduet, der vises.

5. Klik på Aktivér.

6. Genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v88508785_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows XP
Sidst ændret: 09/09/2015