Mine senest brugte programikoner mangler i menuen Start i Windows, når jeg har har kørt Windows-optimering i Norton Utilities

Når jeg kører Windows-optimering i Norton Utilities 16.0 eller tidligere, fjernes alle senest bruge programikoner fra menuen Start. Hvis du ikke vil køre Windows-optimering, kan du Deaktiver Windows-optimering.

Hvis du vil køre Windows-optimering, men ikke vil have fjernet de senest brugte programikoner, kan du Opdater Windows-registerdatabasen for at udelade listen over senest brugte programmer.

Deaktiver Windows-optimering

1. Start Norton Utilities.

2. Klik på Optimer Windows i fanen Ydeevne.

3. Statussen ved siden af Optimer Windows skal vise Profiler for ydeevne er deaktiveret.

4. Husk at deaktivere Windows-optimeringer i fanen Indstillinger.

5. Klik på Gem.

Opdater Windows-registerdatabasen

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

regedit

Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

3. Klik på Eksportér i menuen Fil.

4. I boksen Filnavn skal du indtaste et navn på Registry_BackupIdate.

5. Vælg en placering, hvor du vil gemme registerfilen (.reg), og klik på Gem.

Gem sikkerhedskopien en uges tid, indtil du er sikker på, at dine ændringer ikke har forårsaget nogen problemer.

6. Gå til følgende punkt i vinduet Editor til registreringsdatabasen :

HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Policies\Explorer

7. Find og højreklik på nøglen NoInstrumentation, og klik på Slet.

8. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v88331852_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/02/2016