Sådan opgraderes Norton Mobile Security, som var præinstalleret på din mobilenhed, til den nyeste version

Den nyeste version af Norton Mobile Security kan hentes, og du kan derfor ikke købe eller forny abonnementet på Norton Mobile Security, som var installeret på din mobilenhed, da du købte den. Hvis du har betalt det månedlige abonnement på Norton Mobile Security 2.x, skal du være opmærksom på, at programmet ikke længere virker, når det aktuelle månedlige abonnement udløber.

Vi har sendt en mail til alle betalende kunder med oplysninger om og fordelene ved opgraderingen. Hold øje med din indbakke eller junkmappe.

Følg vejledningen for at opgradere til den nyeste version af Norton Mobile Security, hvis du fortsat vil bruge programmet.

TRIN 1

Deaktiver Enhedsadministrator for Norton Mobile Security

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen.

2. Gå til Personlig, tryk på Sikkerhed, og tryk derefter på Enhedsadministratorer.

3. Kontrollér, at der ikke er nogen markering i afkrydsningsfeltet ved siden af Norton Mobile Security. Hvis det er markeret, skal du trykke på det for at deaktivere Enhedsadministrator for Norton Mobile Security.

TRIN 2

Afinstaller Norton Mobile Security 2.x

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen.

2. Afhængigt af versionen af operativsystemet på din Android skal du gøre et af følgende:

• Tryk på Applikationer, hvis du bruger Android OS 4.x.

• Tryk på Program og derefter på Administrer programmer, hvis du bruger Android OS 3.x eller tidligere.

3. Tryk på Norton Mobile Security på listen over applikationer.

4. Tryk på Afinstaller.

5. Tryk på OK for at bekræfte.

6. Tryk på OK, når afinstalleringen er færdig.

TRIN 3

Opgrader til den nyeste version af Norton Mobile Security

1. Gå til webstedet for Norton Mobile Security på Google Play Store, og hent programmet Norton Mobile Security.

Du kan også hente Norton Mobile Security på din Samsung-enhed via Samsung App Store og prøve det gratis i 60 dage med alle funktioner.

Den version af Norton Mobile Security, som du henter og installerer fra Google Play Store, er Lite-versionen. Når du registrerer den på din Norton Account med en gyldig licens, opgraderes der til den fulde version.

2. Når overførslen er fuldført, starter installationen af Norton Mobile Security automatisk.

Hvis det ikke sker, skal du trykke på ikonet Overførsler for at begynde installationen.

3. Tryk på Installér.

4. Tryk på Åbn, når installationen er færdig.

5. Tryk på Brugerlicensaftale for at læse licensaftalen.

6. Tryk på Acceptér og start for at acceptere licensaftalen.

7. Læs oplysningerne om de nye funktioner i Norton Mobile Security, og svip gennem skærmene, indtil du ser mulighederne for at logge på Norton Account.

8. Tryk på Log på nu for at registrere programmet på din Norton Account

Du skal først registrere din enhed på din Norton Account, før du kan få adgang til alle funktionerne i Norton Mobile Security. Hvis du ikke registrerer din enhed, kan du kun benytte Anti-Malware-funktionen.

9. Gør ét af følgende

• Hvis du allerede har en Norton Account, skal du indtaste din mailadresse og adgangskode og dernæst trykke på Log på.

• Tryk på Opret en Norton Account, hvis du ikke har en konto. Følg vejledningen på skærmen for at fuldføre registreringen af din Norton Account, og log på.

Installationen af Norton Mobile Security er nu fuldført.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v87279771_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sidst ændret: 16/05/2013