Fejlmeddelelsen "SSL-valideringsfejl 1070 (536871982)" vises, når jeg sikkerhedskopierer eller gendanner mine filer ved hjælp af Norton Online Backup eller Norton 360

Norton Online Backup virker ved hjælp af såkaldt SSL-teknologi (Secure Socket Layer), der sørger for, at din computer kun kommunikerer med Nortons server til sikkerhedskopiering og gendannelse, når du sikkerhedskopierer dine vigtige data. Din computers indstillinger forhindrer muligvis Norton i at bekræfte, om Norton Online Backup-klienten eller Norton 360 kan kommunikere med en pålidelig Norton-server.

Hvis din virksomhed administrerer en Windows-computer ved hjælp af vilkår for grupper, har systemadministratoren muligvis deaktiveret denne certifikatopdatering, eller også har vedkommende administreret virksomhedens egen certifikatserver. Administratoren skal bekræfte, at din computer kan hente certifikatopdateringer korrekt, alt efter din virksomheds vilkår.

I Windows XP Service Pack 2 og Service Pack 3 er komponenten "Opdater rodcertifikater" aktiveret som standard. Hvis funktionen er deaktiveret på din computer, kan du aktivere den ved hjælp af følgende anvisninger:

Komponenten Opdater rodcertifikater i Windows XP

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. Klik på Tilføj/fjern Windows-komponenter i venstre rude i vinduet.

4. Rul ned, indtil du ser Opdater rodcertifikater på listen over installerede komponenter, og kontrollér, at feltet er markeret.

5. Følg vejledningen for at afslutte Guiden Windows-komponenter.

Du kan finde flere oplysninger ved hjælp af følgende Microsoft-support og Technet-artikler:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v87207773_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/07/2015