Sådan opdateres en enheds placering på Norton Anti-Theft-webstedet

Med Norton Anti-Theft kan du se enhedens nuværende omtrentlige adresse og geografiske placering. Norton Anti-Theft bruger søgningstjenesterne på din enhed til at spore enhedens placering.

Hvis den adresse, som vises i Norton Anti-Theft, er forkert, kan du opdatere enhedens placering på Norton Anti-Theft-webstedet. Når du har angivet den rigtige placering, behandles oplysningerne af Norton Anti-Theft i løbet af et par dage, og enhedens placering opdateres.

Hvis du har flere enheder, som kører Norton Anti-Theft, på samme placering, og du opdaterer placeringen på en enhed, opdateres placeringen af de andre enheder ikke. Hvis du vil opdatere placeringen af andre enheder, skal du gøre det særskilt på hver af enhederne.

Sådan opdateres en enheds placering på Norton Anti-Theft-webstedet

1. Åbn browseren på den enhed, hvis placering du vil opdatere, og gå til følgende internetadresse: http://antitheft.norton.com.

2. Klik på Log på her på Norton Anti-Theft-webstedet.

3. I det viste vindue skal du logge på din konto vha. loginoplysningerne til din Norton Account.

4. I venstre side, under Mine enheder, skal du klikke på navnet for den enhed, hvis placering du vil opdatere.

5. Klik på Find enhed.

6. I pop op-vinduet med den seneste kendte placering skal du klikke på linket Klik her.

7. Indtast din placering, og klik på Send.

Om administration af enheder

Visning af en enheds placering

Ændring af, hvor tit en enheds placering rapporteres

Om Norton Anti-Theft-webstedet

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v85973602_NAT_Retail_1_da_dk
Operativsystem Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sidst ændret: 25/04/2013