Optimering af den sikre cloudlagerplads til backup

Med Nortons sikre cloudlagerplads kan du sikkerhedskopiere filer til en sikker server, som du har adgang til via internettet.

Hvis du vil bruge onlinebackup, skal du indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug

Hvis du vælger den sikre cloudlagerplads som backup-placering, kan du optimere indstillingerne for backup på følgende måde:

• Forøg backuphastigheden

Det afhænger af internetforbindelsens hastighed, hvor længe det varer at sikkerhedskopiere til den sikre cloudlagerplads. Hvis du har mange filer, der skal sikkerhedskopieres, kan den første backup tage flere timer eller dage, afhængigt af internetforbindelsens hastighed.

Du kan konfigurere Norton-backupsæt, så backuphastigheden for den sikre cloudlagerplads optimeres. Hvis det stadig går langsomt med at lave backup grundet internetforbindelsens hastighed, kan du vælge en anden backupplacering, som f.eks. et eksternt drev.

• Sådan øger du lagerkapaciteten

Norton sørger for tilstrækkelig cloudlagerplads til de fleste af dine backupbehov. Hvis du har behov for at sikkerhedskopiere store filer eller drev, kan du købe mere cloudlagerplads. Du kan også sikkerhedskopiere store filer til andre placeringer, som f.eks. et eksternt drev.

Optimer backuphastigheden for den sikre cloudlagerplads

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

2. Vælg Sikker cloud-backup på fanen Hvor, og flyt skydeknappen Båndbreddejustering til Hurtigst (anbefales).

3. Klik på Gem indstillinger.

Video: Sådan aktiverer du onlinebackup

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v8553610_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/09/2017