Optimer den sikre internetbaserede backuplagerplads

Med Nortons sikre onlinelager kan du sikkerhedskopiere backupfiler til en sikker server, som du har adgang til via internettet.

Hvis du vil bruge onlinebackup, skal du indstille funktionen Begrænsning af netværksanvendelse i vinduet Indstillinger for firewallen til Ingen begrænsning.

Du kan få flere oplysninger i artiklen Sådan fastsætter du Norton-programmets internetforbrug

Hvis du vælger den sikre onlinelagerplads som din backupplacering, er det muligt, at du vil optimere Indstillingerne for backup:

• Sådan øger du backuphastigheden

Den tid, det tager at sikkerhedskopiere til Sikker onlinelagerplads, afhænger af hastigheden af internetforbindelsen. Hvis du har mange filer, der skal sikkerhedskopieres, kan den første backup tage flere timer eller dage, afhængigt af hastigheden af internetforbindelsen.

Du kan konfigurere Norton backupsæt til at maksimere hastigheden for sikker internetbaseret backuplagerplads. Hvis det stadig går langsomt med at lave backup grundet internetforbindelsens hastighed, kan du vælge en anden backupplacering, som f.eks. et eksternt drev.

• Sådan øger du lagerkapaciteten

Norton sørger for tilstrækkeligt med onlinelagerplads til de fleste af dine backupbehov. Hvis du har behov for at lave backup af store filer eller drev, kan du købe mere onlinelagerplads. Eller du kan lave backup af store filer på andre placeringer, som f.eks. et eksternt drev.

Optimering af hastigheden for sikker internetbaseret lagerplads

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton, og klik derefter på Backupsæt.

2. Vælg Sikker Onlinebackup på fanen Hvor, og flyt derpå skydeknappen Båndbreddejustering til Hurtigst (anbefales).

3. Klik på Gem indstillinger.

Video: Sådan aktiverer du onlinebackup

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v8553610_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/09/2016