Jeg behøver hjælp til Norton-programmet, som var præinstalleret på computeren

Mange computerfabrikanter inkluderer et abonnement på forudinstalleret Norton-beskyttelse ved køb af en ny computer. Du har muligvis modtaget en mail om, at abonnementet på det præinstallerede program skal aktiveres.

Dokumentet hjælper dig med at finde den bedste løsning, så du er sikker på, at din nye computer er beskyttet. Gennemse disse scenarier for at finde ud af, hvilket der gælder for dig, og følg anvisningerne.

Jeg vil gerne aktivere Norton-prøveversionen, der fulgte med min computer

Jeg har en anden produktnøgle, som jeg gerne vil bruge

Mit program siger, at det er ved at udløbe, men jeg har allerede købt det

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v85504995_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/05/2015