Jeg behøver hjælp til Norton-programmet, som var præinstalleret på computeren

Mange computerfabrikanter inkluderer et abonnement på forudinstalleret Norton-beskyttelse ved køb af en ny computer. Du har muligvis modtaget en mail om, at abonnementet på det præinstallerede program skal aktiveres.

Dokumentet indeholder oplysninger om, hvordan du kan kontrollere, at din nye computer er beskyttet. Gennemse disse scenarier for at finde ud af, hvilket der gælder for dig, og følg anvisningerne.

Jeg vil gerne aktivere Norton-prøveversionen, der fulgte med min computer

Jeg har en anden produktnøgle, som jeg gerne vil bruge

Mit produkt er ved at udløbe, men jeg har allerede købt et abonnement

Du oplever muligvis, at programmet er ved at udløbe, selv om du har købt et abonnement. Du skal installere og aktivere det program, du har købt.

1. Log på Norton.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration af Norton.

Hvis du har en produktnøgle, du endnu ikke har registreret i kontoen, skal du klikke på Indtast en ny produktnøgle.

Indtast produktnøglen, og klik på >.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på indstillingen Download øverst til højre i browseren for at få vist de downloadede filer, og dobbeltklik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Dobbeltklik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Hvis abonnementsdatoen stadig er forkert, skal du muligvis aktivere programmet manuelt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v85504995_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 15/05/2017