Sådan aktiveres abonnementet på det præinstallerede Norton-program på min nye computer

Dokumentet indeholder oplysninger om, hvordan du konfigurerer og aktiverer abonnementet på det præinstallerede Norton-program på din nye computer.

Aktivering af dit Norton-program

1. Klik på Windows-startknappen, og klik på Alle programmer.

2. Klik på Norton-programmets mappe, og klik derefter på programmets ikon.

3. Acceptér slutbruger-licensaftalen, hvis du bliver bedt om det.

4. Indtast mailadressen til din konto, og klik på Næste.

5. Indtast din adgangskode, hvis du allerede har en konto, og klik på Næste.

Indtast de ønskede oplysninger for at oprette en konto, hvis du ikke har en i forvejen.

6. Programmet er nu aktiveret, og din produktnøgle er registreret til din konto.

Yderligere oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v85504902_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 21/05/2015