Valg af placering ved gendannelse

Når du gendanner filer fra en backup, kan du vælge, hvor Norton-programmet skal placere de gendannede filer. Filerne kan gendannes i en separat mappe, som du vælger, eller på deres oprindelige placering. Norton-programmet vælger som standard filernes oprindelige placering.

Når filerne gendannes på deres oprindelige placering, overskrives eventuelle nyere versioner af filerne på placeringen. Hvis du ikke ønsker at erstatte de nyere filer med dem, der er lavet backup af, skal du flytte de nyere versioner et andet sted hen, inden du gennemfører gendannelsen. Du kan også gendanne dem til et andet sted.

Du kan altid ændre placeringen for gendannelse fra en hvilken som helst computer.

På nogle diske anvendes der ældre Windows-filsystemer, fx FAT-16 eller FAT-32, som ikke kan gemme filer, der er større end 4 GB. Hvis der skal gendannes filer, som er så store, skal du sørge for, at harddisken er formateret med et filsystem, som understøtter store filer, f.eks. NTFS.

Ændring af placering ved gendannelse

1. Dobbeltklik på Backup i hovedvinduet i Norton-programmet, og klik derefter på Gendan filerne.

2. Klik på Rediger under Gendan til i vinduet Gendan filer.

3. Klik på Ny placering i vinduet.

4. Udfør en af følgende handlinger:

• Angiv det sted, filerne skal gendannes, i feltet.

• Klik på Gennemse, find det sted, hvor filerne skal gendannes, og klik på OK.

5. Foretag eventuelle andre nødvendige ændringer af indstillingerne for gendannelse, og klik på Gendan filer.

6. Du gennemfører gendannelsen ved at følge anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v8531748_ns_backup_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/09/2016