Konfiguration af Administration af strømforbrug til god ydeevne

Konfiguration af Administration af strømforbrug i Windows

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

powercfg.cpl

3. Afhængigt af hvilken version af Windows du bruger, skal du gøre et af følgende:

• Windows 8/7/Vista: Vælg Høj ydeevne under Vælg en strømplan i vinduet Indstillinger for strømforbrug.

Hvis du vil vælge Høj ydeevne, skal du klikke på pil ned ved siden af Vis flere planer.

• Windows XP: Vælg strømforbrugsplanen Altid til i dialogboksen Indstillinger for strømfunktioner under Strømstyringsmodeller.

Hvis det er muligt, kan du ændre indstillingerne for Systemstandby og Systemdvale til Aldrig.

4. Klik på Gem ændringerne, eller klik på OK.

Konfiguration af Strømstyring til Mac

1. Klik på ikonet for Apple-menuen på menulinjen. Klik derefter på Systemindstillinger.

2. Klik på Energibesparelse under listen Hardware i vinduet Systemindstillinger.

3. Gør følgende for at optimere computerens ydeevne:

• Flyt skydeknappen hen på Aldrig ved siden af Computer i dvale.

• Hvis computerens harddisk skal være aktiv under hele sessionen, skal du fjerne markeringen i Lad harddisken(e) gå i dvale, når det er muligt.

• Hvis du vil undgå, at computeren går i dvaletilstand ved en fejl, skal du fravælge Lad tænd-/slukknappen få computeren til at gå i dvaletilstand.

4. Afslut vinduet Strømbesparelse.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v85131538_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP, Mac OS X 10.8.x, Mac OS X 10.7.x, Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x
Sidst ændret: 04/03/2013