Norton-programmernes kompatibilitet med Microsoft Outlook 2013

De nyeste versioner af Norton Internet Security og Norton 360 er kompatible med 32- og 64-bits versionerne af Microsoft Outlook 2013.

Kør LiveUpdate for at installere alle de opdateringer, der findes til dit Norton-program.

Hvis du har en ældre version af Norton Internet Security eller Norton 360, skal de opdateres til den nyeste version, inden du kører LiveUpdate. Gå til Norton Update Center, hvis du vil installere den nyeste version af Norton Internet Security eller Norton 360 gratis. Når du har installeret den seneste version, skal du køre LiveUpdate.

Hvis du har fået Norton fra din tjenesteudbyder, kan du kontakte vedkommende og få den nyeste version.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Vælg en af følgende muligheder afhængigt af dit Norton-program:

• Norton AntiVirus eller Norton Internet Security: Klik på LiveUpdate i hovedvinduet.

• Norton 360: Klik på Opgaver i hovedvinduet, og klik derefter på Kør LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK eller Luk.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v84784521_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 29/01/2014