Fejlen "3047,58" eller "3047,4000" og en blå skærm vises, når jeg har kørt LiveUpdate i Norton-programmet

TRIN 1

Start computeren i fejlsikret tilstand

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. Markér Sikker start på fanen Start i vinduet med systemkonfigurationsprogrammet.

Windows XP: I vinduet Systemkonfigurationsprogram skal du markere /SAFEBOOT på fanen BOOT.INI.

5. Klik på OK.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i fejlsikret tilstand, hvilket tager flere minutter.

TRIN 2

Afinstaller SMR-driverne

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

3. Vælg Vis skjulte enheder i menuen Vis i vinduet Enhedshåndtering.

4. Klik på Ikke-Plug and Play-drivere i vinduet Enhedshåndtering.

5. Højreklik på følgende drivere under Ikke-Plug and Play-drivere, og klik på Afinstaller.

• SMR210

• SMR250

• SMR300

• SMR310

• SMR311

6. Afslut Enhedshåndtering.

TRIN 3

Slet SMR-driverfilerne

1. Start Windows Stifinder.

2. Gå til følgende mappe:

C:\Windows\System32\Drivers\

3. Markér følgende filer, og tryk på Slet.

• SMR210.sys

• SMR250.sys

• SMR300.sys

• SMR310.sys

• SMR311.sys

TRIN 4

Start computeren i normal tilstand

1. Afslut alle programmer.

2. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

3. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

msconfig

Hvis vinduet Kontrol af brugerkonti vises, skal du klikke på Ja eller Fortsæt.

4. Fjern markeringen af Sikker start på fanen Start i vinduet med systemkonfigurationsprogrammet.

Windows XP: Fjern markeringen ved /SAFEBOOT under fanen BOOT.INI i vinduet Systemkonfigurationsprogram.

5. Klik på OK.

6. Når du bliver bedt om at genstarte computeren, skal du klikke på Genstart.

Computeren genstarter i normal tilstand, hvilket tager flere minutter.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v84590032_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/05/2015