Firefox holder op med at svare, når jeg lukker en fane

Problemet er blevet rettet i den seneste opdatering til dette Norton-program. Kør LiveUpdate, indtil alle opdateringer er hentet, hvis du vil hente de nyeste opdateringer til Norton-programmet.

Disse anvisninger er til den nyeste udgave af Nortons programmer. Gå til Norton Update Center, hvis du har en ældre version eller ikke kender din produktversion.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

Norton Identity Safe: Klik på ikonet Indstillinger nederst i hovedvinduet. Klik på Kontrollér, om der er nye opdateringer i vinduet Indstillinger på fanen Om.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v84115070_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/05/2015