Hvordan gendannes registreringsdatabasen fra en sikkerhedskopi?

Norton Utilities opretter automatisk sikkerhedskopier af registreringsdatabasen, hver gang den ændres. Derfor er den let at gendanne fra en sikkerhedskopi senere, hvis det bliver nødvendigt.

Sådan gendanner du registreringsdatabasen fra en sikkerhedskopi

1. Vælg fanen Gendannelse i hovedvinduet i Norton Utilities.

2. Klik på Gendan registreringsdatabase fra sikkerhedskopi under Vælg en handling i vinduet med startsiden Gendannelse.

3. Vælg det seneste backupsæt i vinduet Gendan registreringsdatabase fra sikkerhedskopi på listen over tidligere sikkerhedskopier af registreringsdatabasen. Gendan kun andre sikkerhedskopier under særlige omstændigheder.

4. Klik på Gendan for at gendanne backupkopien.

Hvis du er en erfaren bruger, kan du vælge et backupsæt og klikke på Åbn for at se oplysningerne om backupsættet. Derefter kan du vælge undernøglerne, der skal gendannes, ved at sætte kryds ud for dem og klikke på Gendan.

Hvad er hurtig, grundig og fysisk scanning, og hvordan bruger jeg dem?

Hvordan scanner jeg efter mistede eller slettede filer?

Hvordan bestemmer Norton Utilities filernes tilstand?

Hvordan bruger jeg fildubletfinderen?

Hvordan reparerer jeg drev?

Hvad er afinstallation af ubrugt software?

Hvordan afinstallerer jeg uønsket software?

Velkommen til Norton Utilities

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v83566449_norton_utilities_help_da_dk
Operativsystem  Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 20/11/2013