Installation af Norton Internet Security 5 til Mac i OS X 10.4.11 til 10.6.8

Norton Internet Security 5 til Mac kan kun installeres i Mac OS X 10.7.x (Lion) eller nyere. Hent og installer den tidligere version af Norton Internet Security ved hjælp af følgende vejledning, hvis du har købt Norton Internet Security 5, og hvis du har Mac OS X 10.4.11 eller 10.6.8.

Symantec har indstillet produktionen af Norton Internet Security 4 til Mac, og programmet kan ikke længere fornys. Du kan finde flere oplysninger om dette i meddelelsen om udfasning af Norton AntiVirus 11 og Norton Internet Security 4 til Mac.

Hvis du installerer Norton Internet Security 4 til Mac, fordi dit abonnement er udløbet eller tæt på at udløbe, vil installationen ikke fungere korrekt.

Download og installer Norton Internet Security i Mac OS X 10.4.11 til 10.6.8

1. Hent installationsprogrammet til Norton Internet Security 4.

2. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

Diskafbildningen er forbundet.

3. Dobbeltklik på ikonet Installationsprogram til Norton Internet Security.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v83518174_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Mac OS X 10.4.x
Sidst ændret: 10/11/2014