Installation af Norton AntiVirus i Mac OS X 10.4.11 til 10.6.8

Norton AntiVirus 12 til Mac kan kun installeres i Mac OS X 10.7.x (Lion) eller nyere. Hent og installer den tidligere version af Norton AntiVirus ved hjælp af følgende vejledning, hvis du har købt Norton Antivirus 12 og har Mac OS X 10.4.11 til 10.6.8.

Symantec har indstillet produktionen af Norton AntiVirus 11 til Mac, og programmet kan ikke længere fornys. Du kan finde flere oplysninger om dette i meddelelsen om udfasning af Norton AntiVirus 11 og Norton Internet Security 4 til Mac.

Hvis du installerer Norton AntiVirus 11 til Mac, fordi dit abonnement er udløbet eller tæt på at udløbe, vil installationen ikke fungere korrekt.

Hent og installer Norton AntiVirus i Mac OS X 10.4.11 til 10.6.8

1. Hent installationsprogrammet til Norton AntiVirus 11.

2. Dobbeltklik på filen, når den er overført til computeren.

Diskafbildningen er forbundet.

3. Dobbeltklik på ikonet til Norton AntiVirus-installationsfilen.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v83518153_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X 10.6.x, Mac OS X 10.5.x, Mac OS X 10.4.x
Sidst ændret: 10/11/2014