Hvordan defragmenterer jeg mine harddiske?

Defragmentering er en proces, hvor fragmenterede filer på en disk samles til et sammenhængende område, og derved optimeres både plads og ydeevne.

Du kan bruge Speed Disk til at defragmentere dine harddiske.

Sådan defragmenterer du harddiske

1. Vælg fanen Ydeevne i hovedvinduet i Norton Utilities.

2. Klik på Defragmentering af diske under Vælg en handling i vinduet Ydeevne - startside.

3. Vælg diskenheden, der skal defragmenteres, i vinduet Speed Disk.

4. Vælg den handling, du vil udføre, under Handlinger.

Du kan vælge mellem:

• Grundig fragmentering: Udfør Grundig fragmentering.

• Hurtig defragmentering: Udfør Hurtig defragmentering.

• Optimering af starttid: Udfør Optimering af starttid.

• Kun analyse: Analyserer disken for fragmenterede filer og viser det grafisk.

• Luk computeren bagefter: Bruges til at lukke computeren efter defragmenteringen.

• Udfør opgave ved start: Bruges til at sikre, at defragmenteringshandlinger kun foretages, når diskenhederne ikke er i brug.

5. Klik på Start for at begynde defragmenteringen. Under scanningen kan du klikke på Vis forklaringer for at få vist forklaringer til klyngeoversigten. Du kan skifte mellem at få vist oversigten efter fragmentering eller filklasse.

6. Du kan til enhver tid standse handlingen ved at klikke på ikonet Stop.

Når handlingen er fuldført, får du vist en oversigt over resultater, herunder:

• Rod på disken før defragmentering

• Rod på disken efter defragmentering

• Status for Smart Defrag : Aktiveret eller deaktiveret

7. Klik på Vis fuld rapport for at se diskanalyserapporten.

Hvad er defragmentering?

Hvad sker der under defragmenteringsanalysen?

Hvad er forskellen på hurtig og grundig defragmentering?

Hvad er en brugerdefineret defragmentering af filer, og hvordan udføres den?

Hvad er Smart Defrag?

Velkommen til Norton Utilities

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v83508754_norton_utilities_help_da_dk
Operativsystem  Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 20/11/2013