Hvordan komprimerer jeg registreringsdatabasen?

Ved at komprimere registreringsdatabasen fjernes huller, spildt plads og ødelagte nøgler fra den. Der foretages også en defragmentering af registreringsdatabasefilerne i Windows.

Når komprimeringen er udført, har registreringsdatabasen en lineær struktur, så programmer reagerer hurtigere, registreringsdatabasen åbnes hurtigere, og computeren kører bedre.

Sådan komprimer du registreringsdatabasen

Markér afkrydsningsfeltet Opret gendannelsespunkt, før registreringsdatabasen komprimeres.

1. Vælg fanen Ydeevne i hovedvinduet i Norton Utilities.

2. Klik på Komprimer registreringsdatabasen under Vælg en handling i vinduet Ydeevne - startside.

3. Klik på Start i vinduet Komprimer registreringsdatabasen, hvis du vil gøre dette.

Komprimering af registreringsdatabasen foregår i tre trin:

• Analyse: Norton Utilities analyserer registreringsdatabasen for huller, ledig plads og ødelagte nøgler samt backupkopier, inden der ryddes op i registreringsdatabasen.

• Vis resultater: Når oprydningen er i gang, søges der efter overflødige poster i registreringsdatabasen, og disse fjernes automatisk. Du kan se mængden af spildplads på computeren og hvor stor en andel af pladsen, der blev genvundet.

• Komprimering af registreringsdatabasen: Efter endt oprydning og backupkopiering vises skærmbilledet Komprimering af registreringsdatabasen.

4. Klik på Anvend for at gemme ændringerne, som blev foretaget ved første trin (analysen). Du bliver bedt om at genstarte computeren, for at ændringerne kan træde i kraft.

Hvorfor skal jeg rydde op i registreringsdatabasen i Windows?

Hvordan rydder jeg op i registreringsdatabasen i Windows?

Hvordan konfigurerer jeg lister med elementer, der skal ignoreres?

Hvordan reparerer jeg Windows' registreringsdatabase?

Hvilke dele af registreringsdatabasen scannes?

Velkommen til Norton Utilities

< Tilbage

The solution made it easy for me to handle my issue.

Strongly disagree
Strongly agree

This is not my issue.