Hvordan reparerer jeg Windows' registreringsdatabase?

Når Norton Utilities har scannet systemet, vises problemerne, som blev fundet under scanningen, i vinduet Resultatet af scanningen af registreringsdatabasen. Alle de scannede dele vises sammen med antallet af problemer i hver del.

Vinduet Resultater af scanningen af registreringsdatabasen er opdelt i følgende afsnit:

• Kategori for scanning af registreringsdatabasen: Dette afsnit findes i venstre side af skærmen. Problemerne i registreringsdatabasen er inddelt i følgende kategorier. Du kan vælge en af kategorierne, hvis du vil se, hvilke problemer med registreringsdatabasen der er fundet i den pågældende kategori.

• Oplysninger om problemer i registreringsdatabasen: Dette afsnit findes i højre side af skærmen. Du kan se listen med de problemer i registreringsdatabasen, som blev fundet under scanningen i den registreringsdatabasekategori, du valgte.

Alle elementerne er som standard markeret til reparation. Du kan gennemse resultaterne og vælge Reparation for at reparere alle registrerede elementer.

Hvis du er erfaren bruger, kan du også ændre handlingerne for hvert problem, inden løsningerne implementeres, og registreringsdatabasen ændres med Reparer.

Sådan reparerer du problemerne i Windows' registreringsdatabase

1. Vælg fanen Ydeevne i hovedvinduet i Norton Utilities.

2. Klik på Ryd op i registreringsdatabasen under Vælg en handling i vinduet Ydeevne - startside.

3. Vælg den type scanning, der skal køres, i vinduet Ryd op i registreringsdatabasen, og klik på Start scanning.

4. Klik på en kategori for Scanning af registreringsdatabasen i vinduet Resultatet af scanningen af registreringsdatabasen, hvis du vil se oplysninger om registreringsdatabasen i afsnittet Oplysninger om problemer i registreringsdatabasen.

5. Dobbeltklik på et problem for at se yderligere oplysninger om det.

6. Klik på Alle dele for at se alle problemer, der blev fundet under scanningen. De viste oplysninger om hvert problem på skærmbilledet Resultat af scanning omfatter:

• Problemets prioritetsniveau og en kort beskrivelse af problemet.

• Hvor i registreringsdatabasen problemet blev fundet.

• Navnet på den pågældende værdi og de data, den indeholder.

7. Justering af scanningsresultater : Hvis du vil justere et problem, skal du vælge det og højreklikke på det for at få vist nedenstående handlingsmenu. I denne menu vises alle de handlinger, der kan udføres på problemet, inden du begynder at udbedre det. Vælg en handling i menuen.

For visse problemer er det muligvis ikke alle handlinger, der kan vælges.

• Behold element: Bruges til at opbevare problemet. Som udgangspunkt vælges alle problemerne på skærmbilledet med scanningsresultater med henblik på at løse dem.

• Slet element: Bruges til at slette et element, når det er repareret. Vælg Slet element i menuen Handling.

• Tilføj værdi/undernøgle til liste over ignorerede elementer: Bruges til at forhindre en værdi eller nøgle i en registreringsdatabasepost i at blive repareret med reparationsfunktionen og fra at blive fundet ved fremtidige scanninger ved at føje værdien eller undernøglen til din tilpassede Liste over elementer, der skal ignoreres.

• Behold alle: Bruges til at opbevare hele problemet. Som udgangspunkt vælges alle problemerne på skærmbilledet med scanningsresultater med henblik på at løse dem.

• Slet alle: Bruges til at slette hele problemet. Du kan enten vælge at løse bestemte problemer eller alle problemer inden for en bestemt del på skærmbilledet med scanningsresultater.

• Sådan repareres problemer i en bestemt del: Bruges til at vælge delen til venstre. Vælg derefter Slet alle i handlingsmenuen.

8. Når du er tilfreds med handlingerne og ændringerne i alle de viste problemer på skærmbilledet med listen over scanningsresultater, kan du klikke på Reparer. Når du klikker på denne knap, udføres alle de valgte handlinger og ændringer på de pågældende poster i registreringsdatabasen - herunder tilføjelser til listen over elementer, der skal ignoreres.

Hvorfor skal jeg rydde op i registreringsdatabasen i Windows?

Hvordan rydder jeg op i registreringsdatabasen i Windows?

Hvordan konfigurerer jeg lister med elementer, der skal ignoreres?

Hvilke dele af registreringsdatabasen scannes?

Hvordan komprimerer jeg registreringsdatabasen?

Velkommen til Norton Utilities

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v83508148_norton_utilities_help_da_dk
Operativsystem  Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 20/11/2013