Sådan retter du fejlen, hvis Norton Utilities fryser fast under scanning af registreringsdatabasen

Andre sprog:

|| Português do Brasil || Español || Türkçe || Dansk || Polski || Suomi || Français || Deutsch ||

|| Ελληνικά || Português Europeu || Italiano || Norsk || Nederlands || Svenska || 日本 ||

TRIN 1

Sådan kører du installationsprogrammet fra mappen Symantec Download Manager

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

%temp%

Mappen med midlertidige filer for den aktuelle bruger åbnes i Windows Stifinder.

3. Åbn mappen Symantec Download Manager.

4. Dobbeltklik på filen Install.exe for at starte installationen.

Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

TRIN 2

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, som ikke er fra Symantec

Problemet kan skyldes, at der er installeret et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec, på computeren. Hvis der ikke er installeret et andet sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec, kan du springe dette trin over.

Du kan også læse dokumentationen til programmet eller kontakte programmets producent for at få at vide, hvordan du afinstallerer et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 3.

TRIN 3

Bekræft processordriverne

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

3. Klik på IDE ATA/ATAPI-controllere i vinduet Enhedshåndtering.

4. Hvis Standard SATA AHCI-controller vises på listen over controllere, skal du følge trin 4.

TRIN 4

Hent og installer AMD-processordriverne

1. Download den nyeste version af AMD-chipsetdrivere.

Gem filen på skrivebordet.

2. Dobbeltklik på filen, som du hentede, og start installationen af AMD-processordriverne.

3. Følg vejledningen på skærmen.

4. Genstart computeren, når installationen er færdig.

TRIN 5

Bekræft installation af AMD-processordriverne

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

3. Klik på IDE ATA/ATAPI-controllere i vinduet Enhedshåndtering.

4. AMD SATA-controller vises på listen over controllere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v83449035_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/08/2018