Min computer holder op med at reagere, når jeg installerer Norton Utilities 16.0

Andre sprog:

|| Português do Brasil || Español || Türkçe || Dansk || Polski || Suomi || Français || Deutsch ||

|| Ελληνικά || Português Europeu || Italiano || Norsk || Nederlands || Svenska || 日本 ||

Fejlen kan opstå på grund af den generiske driverkonflikt med Norton Utilities. Hvis du bruger en AMD-processor, skal du hente og installere de nyste processordrivere.

TRIN 1

Bekræft processordriverne

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

3. Klik på IDE ATA/ATAPI-controllere i vinduet Enhedshåndtering.

4. Hvis Standard SATA AHCI-controller vises på listen over controllere, skal du følge trin 2.

TRIN 2

Hent og installer AMD-processordriverne

1. Hent den nyeste version af Drivere til AMD-chippen.

Gem filen på skrivebordet.

2. Dobbeltklik på filen, som du hentede, og start installationen af AMD-processordriverne.

3. Følg vejledningen på skærmen.

4. Genstart computeren, når installationen er færdig.

TRIN 3

Bekræft installation af AMD-processordriverne

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

3. Klik på IDE ATA/ATAPI-controllere i vinduet Enhedshåndtering.

4. AMD SATA-controller vises på listen over controllere.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v83449035_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016