Sådan løser du problemet, hvis computeren går ned under installationen af Norton Utilities 16.0

Du kan rette fejlen ved at køre installationsprogrammet fra mappen Norton Download Manager.

TRIN 1

Sådan kører du installationsprogrammet fra mappen Norton Download Manager

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

%temp%

Mappen med midlertidige filer for den aktuelle bruger åbnes i Windows Stifinder.

3. Åbn mappen Symantec Download Manager.

4. Dobbeltklik på filen Install.exe for at starte installationen.

Følg anvisningerne på skærmen for at gennemføre installationen.

TRIN 2

Afinstaller sikkerhedsprodukter, der ikke er fra Norton

Du kan også læse dokumentationen til programmet eller kontakte programmets producent for at få at vide, hvordan du afinstallerer et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Norton.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Norton, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 3.

TRIN 3

Bekræft processordriverne

Fejlen kan opstå på grund af den generiske Windows-driverkonflikt med Norton Utilities. Hvis du bruger en AMD-processor, skal du downloade og installere de nyste processordrivere.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

3. Klik på IDE ATA/ATAPI-controllere i vinduet Enhedshåndtering.

4. Hvis Standard SATA AHCI-controller vises på listen over controllere, skal du følge trin 4.

TRIN 4

Hent og installer AMD-processordriverne

1. Download den nyeste version af AMD-chipsetdrivere.

Gem filen på skrivebordet.

2. Dobbeltklik på filen, som du hentede, og start installationen af AMD-processordriverne.

3. Følg vejledningen på skærmen.

4. Genstart computeren, når installationen er færdig.

TRIN 5

Bekræft installation af AMD-processordriverne

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

devmgmt.msc

3. Klik på IDE ATA/ATAPI-controllere i vinduet Enhedshåndtering.

4. AMD SATA-controller vises på listen over controllere.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v83449035
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 25/03/2020