Hvordan konverterer jeg min prøveversion af Norton Utilities til den fulde version (onlineudgave)?

Hvis du ikke har aktiveret produktet, modtager du en aktiveringsadvarsel med jævne mellemrum, indtil du aktiverer produktet. Produktaktivering er med til at begrænse piratkopiering af software og giver dig sikkerhed for, at du bruger original Symantec-software.

Du skal aktivere dette produkt inden 30 dage ved hjælp af en gyldig aktiveringskode, da produktet ellers vil ophøre med at fungere.

Den letteste metode til at konvertere din prøveversion til den fulde version af Norton Utilities er ved at klikke på Aktivér nu i vinduet Kontrolpanel. Herefter kan du klikke på Køb for at købe en aktiveringskode til Norton Utilities fra Symantec-webstedet.

Sådan køber du en aktiveringskode til Norton Utilities (onlineudgave)

1. I hovedvinduet i Norton Utilities skal du klikke på Aktivér nu.

2. Klik på Køb i det vindue, der vises, for at købe en aktiveringskode til Norton Utilities fra Symantec-webstedet.

3. Følg instrukserne på skærmen for at købe en aktiveringskode til Norton Utilities.

Aktivering af Norton Utilities

Når du har købt en aktiveringskode, kan du bruge knappen Aktivér nu i vinduet Dashboard til at aktivere produktet. Du kan bruge vinduet Aktivér nu til at angive dit navn, din mailadresse og aktiveringskoden og så klikke på Aktivér nu for at indsende dine oplysninger, så de kan godkendes.

Sådan aktiverer du Norton Utilities

1. I hovedvinduet i Norton Utilities skal du klikke på Aktivér nu.

2. Indtast dit navn, din mailadresse og aktiveringskoden i vinduet, der vises, og klik på Aktivér nu for at sende oplysningerne og få dem godkendt.

3. Følg instruksen på skærmen for at aktivere programmet.

Hvad er mindstekravene til Norton Utilities?