Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities online?

Du kan hente en prøveversion af Norton Utilities her:

http://norton.com/nu16

Når du har hentet installationsfilen på vores websted, skal du dobbeltklikke på installationsfilen for at starte installationen. Installationsguiden fører dig gennem de nemme installationstrin.

Du skal aktivere produktet inden 30 dage ved hjælp af en gyldig aktiveringskode.

Sådan køber du en aktiveringskode til Norton Utilities

Den letteste metode til at konvertere din prøveversion til den fulde version af Norton Utilities er at klikke på Aktivér nu i kontrolpanelet. Du kan derefter klikke på Køb i vinduet Aktivér nu for at købe en aktiveringskode til Norton Utilities på Symantecs websted.

Aktivering af Norton Utilities

Når du har købt en aktiveringskode, kan du klikke på Aktivér nu i kontrolpanelet for at aktivere produktet. I vinduet Aktivér nu skal du angive dit navn, din mailadresse og aktiveringskoden og klikke på Aktivér nu for at indsende dine oplysninger, så de kan godkendes.

Inden du begynder

Inden du begynder, skal du lukke alle programmer, der kører på computeren, og kontrollere, at der er forbindelse til internettet.

Download af Norton Utilities kræver en internetforbindelse.

Sådan installeres Norton Utilities

1. Sådan hentes installationsfilen fra vores websted:

http://norton.com/nu16

2. Dobbeltklik på installationsfilen for at starte installationsprocessen.

3. I vinduet Velkommen til installationsguiden til Norton Utilities skal du læse licensaftalen og derefter klikke på Jeg accepterer.

Du kan også klikke på Indstillinger for installationen og derefter på Gennemse for at vælge en anden placering til Norton Utilities.

Sådan får du adgang til Norton Utilities

1. Åbn Alle programmer.

2. Klik på Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

Du kan også dobbeltklikke på Norton Utilities-ikonet på skrivebordet.

Sådan køber du en aktiveringskode til Norton Utilities online

1. I hovedvinduet i Norton Utilities skal du klikke på Aktivér nu.

2. Klik på Køb i vinduet, der vises, hvis du vil købe en aktiveringskode til Norton Utilities via Symantecs websted.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at købe en aktiveringskode til Norton Utilities.

Sådan aktiveres Norton Utilities

1. I hovedvinduet i Norton Utilities skal du klikke på Aktivér nu.

2. Indtast dit navn, din mailadresse og aktiveringskoden i vinduet, der vises, og klik på Aktivér nu for at sende oplysningerne og få dem godkendt.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at aktivere programmet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v83164338_norton_utilities_help_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/08/2018