Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities (Online)?

Her kan du hente en prøveversion af Norton Utilities:

http://norton.com/nu16

Når du har hentet installationsfilen på vores websted, skal du dobbeltklikke på installationsfilen for at starte installationen. Installationsguiden fører dig gennem de nemme installationstrin.

Du skal aktivere dette produkt inden 30 dage ved hjælp af en gyldig aktiveringskode, da produktet ellers vil ophøre med at fungere.

Sådan køber du en aktiveringskode til Norton Utilities

Den letteste metode til at konvertere din prøveversion til den fulde version af Norton Utilities er at klikke på Aktivér nu i vinduet Dashboard. Du kan klikke på Køb i vinduet Aktivér nu for at købe en aktiveringskode til Norton Utilities på Symantecs websted.

Aktivere Norton Utilities

Når du har købt en aktiveringskode, kan du bruge knappen Aktivér nu i vinduet Dashboard til at aktivere produktet. Du kan bruge vinduet Aktivér nu til at angive dit navn, din mailadresse og aktiveringskoden og klikke på Aktivér nu for at indsende dine oplysninger, så de kan godkendes.

Inden du begynder

Inden du begynder, skal du lukke alle programmer, der kører på computeren, og kontrollere, at der er forbindelse til internettet.

Der kræves en internetforbindelse, hvis du vil hente Norton Utilities.

Sådan installeres Norton Utilities

1. Sådan hentes installationsfilen fra vores websted:

http://norton.com/nu16

2. Dobbeltklik på installationsfilen for at starte installationsprocessen.

3. I vinduet Velkommen til installationsguiden til Norton Utilities skal du læse licensaftalen og derefter klikke på Jeg accepterer.

4. I vinduet Installationsindstillinger skal du klikke på Næste.

(Valgfrit) Klik på Gennemse for at ændre, hvor du vil installere Norton Utilities.

5. Efter installationen vil du blive bedt om at udføre en indledende scanning med Norton Utilities. Benyt en af følgende fremgangsmåder:

• Klik på Ja og derefter på Udfør for at starte scanningen.

• Klik på Nej og derefter på Udfør for at annullere scanningen.

Sådan får du adgang til Norton Utilities

1. Åbn Alle programmer.

2. Klik på Norton Utilities 16 > Norton Utilities 16.

ellers

Du kan også dobbeltklikke på Norton Utilities-ikonet på skrivebordet.

Sådan køber du en aktiveringskode til Norton Utilities (online)

1. Klik på Aktivér nu i hovedvinduet til Norton Utilities.

2. Klik på Køb i vinduet, der vises, hvis du vil købe en aktiveringskode til Norton Utilities via Symantecs websted.

3. Følg anvisningerne på skærmen, hvis du vil købe en aktiveringskode til Norton Utilities.

Sådan aktiveres Norton Utilities

1. Klik på Aktivér nu i hovedvinduet til Norton Utilities.

2. Indtast dit navn, din mailadresse og aktiveringskoden i vinduet, der vises, og klik på Aktivér nu, hvis du vil sende oplysningerne og få dem godkendt.

3. Følg vejledningen på skærmen for at aktivere programmet.

Hvad er maskinkravene til Norton Utilities?