Hvad er maskinkravene til Norton Utilities?

Microsoft® Windows® XP SP3 (kun 32-bit)

• Processor: Pentium® 4 eller tilsvarende 233 MHz (minimum) | Core™ 2 Duo eller tilsvarende 300 MHz (anbefalet)

• Hukommelse: 64 MB (minimum) | 128 MB (anbefalet)

Microsoft Windows Vista® (32-bit og 64-bit)

• Processor: 1 GHz

• Hukommelse: 1 GB

Microsoft Windows 7/8

• Processor: 1 GHz

• 1 GB til 32-bit eller 2 GB til 64-bit

Krav til hardware

• Harddisk: 100 MB ledig plads

• Skærmopløsning: SVGA (1024x768)

• Cd-drev (hvis der ikke installeres vha. filer hentet på nettet)

• Der kræves en internetforbindelse til produktregistrering og modtagelse af produktopdateringer.

• Brugeren er selv ansvarlig for sin konto hos en internetudbyder, herunder al taksering i forbindelse med internetadgang og opkaldsgebyr.

Krav til browseren

Overførsel af Norton Utilities kræver en browser.

Hvor kan jeg hente den seneste version af Norton Utilities?

Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities (Online)?

Hvordan installerer og aktiverer jeg Norton Utilities fra en cd?

Hvordan konverterer jeg min prøveversion af Norton Utilities til den fulde version?

Norton Utilities er installeret og aktiveret. Hvad er det næste, jeg skal gøre?

Hvordan kan jeg opretholde en god sundhedstilstand for systemet med Norton Utilities?

Hvordan planlægger jeg en scanning af registreringsdatabasen på computeren?

Hvad er de forskellige faner i Norton Utilities, og hvad gør de?

Velkommen til Norton Utilities

Tak!

Tak fordi du brugte Norton-support.

< Tilbage

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v83164334_norton_utilities_help_da_dk
Operativsystem  Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sidst ændret: 18/11/2013