Aktivering af nøglen til fornyelse af Norton-abonnement

Norton-produktnøglen bruges til at aktivere et nyt produkt efter installationen, og abonnementet kan fornys med en fornyelseskode. Hvis du vil bruge en fornyelseskode, skal det korrekte produkt installeres og aktiveres med en produktnøgle. Hvis du indtaster nøglen til et forkert program, vises fejlmeddelelsen "Ugyldig produktnøgle" eller "Ugyldig fornyelseskode for abonnementet".

Før du begynder, skal du finde ud af, om du har en produktnøgle eller en abonnementsfornyelseskode. Produktnøglen er en alfanumerisk kode på 25 tegn, og en fornyelseskode er en alfanumerisk kode på 19 tegn.

En produktnøgle kan f.eks. være A1BCD-EFGHI-234J5-K67KL-890MN, og en fornyelseskode kan være ABC123DE4567FGH89JK.

Vælg din situation, alt efter om du har en abonnementfornyelseskode eller en produktnøgle, og om du har et installeret program eller ej.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v83110711_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 25/04/2018