Sådan finder du dit ordrenummer

Du får et unikt ordrenummer for hver af dine ordre på et Norton-program. Du kan angive ordrenummeret i forbindelse med alle dine købsrelaterede spørgsmål.

Du kan klikke på ordrenummeret for at få vist hele ordreoversigten og udskrive fakturaen. Du kan se oplysninger som f.eks. bestillingsdato, ordrenummer produktnavn, ordrestatus, betalingsstatus, det betalte beløb, status for automatisk fornyelse og link til at downloade programmet for hvert af de Norton-produkter, du har købt.

Hvis du købte Norton-programmet online, findes ordrenummeret i den ordrebekræftelse, som blev sendt til den mailadresse, du opgav under købet.

Sådan finder du dit ordrenummer

1. Log på Norton-kontoen.

2. Klik på Ordrehistorik på siden Min konto.

Du finder ordrenummeret på dit Norton-program i kolonnen Ordrenummer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v82893134_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 09/09/2015