Find dit ordrenummer

Du får et unikt ordrenummer for hver af dine ordre på et Norton-produkt. Du kan angive ordrenummeret i forbindelse med alle dine købsrelaterede spørgsmål.

Du kan klikke på ordrenummeret for at få vist hele ordreoversigten og udskrive fakturaen. For hvert købt abonnement kan du se oplysninger som f.eks. bestillingsdato, ordrenummer, tjenestenavn, ordrestatus, betalingsstatus, det betalte beløb, ordrefaktura og status for automatisk fornyelse.

Hvis du købte Norton-abonnementet online, findes ordrenummeret i den ordrebekræftelse, som blev sendt til den mailadresse, du angav under købet.

Find dit ordrenummer

1. Log på din Norton-konto.

2. Du finder ordrenummeret på Norton-abonnementet i kolonnen Ordrenummer på siden Ordreoplysninger.

3. Du kan klikke på ordren for at få vist alle ordreoplysningerne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v82893134_NortonM_Retail_1_da_dk
Operativsystem Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 15/04/2017