Sådan finder du din iOS-enhed med Norton Mobile Security

Hvis du har installeret Norton Mobile Security og aktiveret Anti-Theft på din iOS-enhed, kan du finde din bortkomne enhed på webstedet for Norton Mobile Security.

finde din enhed

1. Log på webstedet Norton Mobile Security med din mailadresse og adgangskode.

2. Klik på iOS-enheden, som du vil finde, under Vælg en enhed at administrere.

3. Klik på Find under funktionerne i Anti-Theft.

4. Klik på Find nu i højre rude.

Din enheds placering og oplysningerne om adressen vises på et kort. Det opdateres regelmæssigt, når enheden er online.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v82872230_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem iOS 7.x, iOS 6.x, iOS 5.x, iOS 4.x
Sidst ændret: 08/01/2015