Kørsel af en scanning ved kommandoprompten

Du kan køre en Norton-scanning fra kommandolinjen uden at åbne hovedvinduet i Norton. Du indtaster stien til og navnet på den fil, du vil scanne, eller tilpasser scanningen ved at tilføje en bestemt kommando. Her er nogle af de mest almindelige kommandoer:

/?

NAVW32 åbner hjælpen og afsluttes.

/A

Scanner alle drev

/S-

Deaktiverer scanning af undermapper

/BOOT

Scanner kun bootblokke

/QUICK

Kørere en Hurtig scanning

[mappe_sti]\*[?]

Scanner de filer, som svarer til det angivne jokertegn

[drev|mappe|fil]

Scanner det angivne drev, mappen eller filen

Sådan køres en scanning fra kommandoprompten

1. Ved kommandoprompten skal du indtaste den sti, hvor Norton er placeret, samt navnet på den eksekverbare fil.

De følgende eksempler viser syntaksen for en scanningskommando:

• "\Programmer\Norton Security\Engine\version\NAVW32" /kommandonavn

Her henviser version til Norton-tjenestens versionsnummer, og kommandonavn henviser til kommandoen.

• "\Programmer\Norton Security\Program\version\NAVW32" /[sti] filnavn

Her henviser version til versionsnummeret for Norton-tjenesten, og [sti] filnavn henviser til filens placering, navn og filtypenavn.

2. Tryk på Enter.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v8278351_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/09/2016