Sådan planlægges backup af kontaktpersoner i Norton Mobile Security

Med Norton Mobile Security kan du sikkerhedskopiere kontaktoplysningerne på din enhed til Norton Cloud og gendanne dem på den samme enhed eller andre enheder, hvor Norton Mobile Security er installeret.

Planlæg sikkerhedskopieringen

1. Gå til startskærmen, og åbn applikationen Norton Mobile Security.

2. Stryg gennem skærmene til du når til skærmen Enhed.

3. Tryk på Backup af kontaktpersoner.

4. Tryk på rullelisten ved siden af Planlagte på skærmen Backup af kontakter, og vælg en af følgende muligheder:

• Dagligt

• En gang om ugen

• Månedligt

Planlagt backup er som standard slået fra.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v82717422_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 27/10/2016