Aktivering af Norton Mobile Security

Når den 30-dages gratis prøveperiode på betalingsversionen udløber, overgår enheden automatisk til den begrænsede udgave af Norton Mobile Security, som indeholder færre funktioner.

Du kan fortsat nyde beskyttelse ved at tegne et abonnement på Norton Mobile Security via appen.

Følg trinene til aktivering af dit Norton Mobile Security-abonnement, som du har købt i Norton eStore eller hos en forhandler.

Aktivering af Norton Mobile Security

1. I browseren skal du gå til webstedet Norton Mobile Security.

2. Klik på Registrer et køb.

3. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og klik derefter på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto. Indtast dine oplysninger, klik derefter på Opret konto.

4. Indtast den produktnøgle på 25 tegn, som du fik ved købet, og klik på Bekræft.

Aktiveringen af Norton Mobile Security er nu fuldført. På mobilenheden kan du se statussen for dit abonnement på fanen Hent Norton i Norton Mobile Security-appens vindue.

5. Åbn Norton Mobile Security-appen på din enhed.

6. Tryk på menuikonet i øverste venstre hjørne og derefter på Log på.

7. Du skal angive de samme legitimationsoplysninger til din Norton-konto som i trin 3. Aktiveringen af Norton Mobile Security er nu gennemført. På mobilenheden kan du se statussen for dit abonnement på fanen Hent Norton i Norton Mobile Security-appvinduet.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v82673470_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 11/06/2018