Gendannelse af kontakter med Norton Mobile Security

Hvis du vil gendanne kontaktpersoner med Norton Mobile Security, skal du have en backupkopi, som er oprettet med Norton Mobile Security.

Følg vejledningen i et af følgende afsnit afhængigt af enheden:

Gendan dine kontaktpersoner på en Android-enhed

1. Åbn Norton Mobile Security-appen.

2. Stryg gennem skærmene til du når til skærmen Enhed.

3. Tryk på Backup af kontaktpersoner.

4. Ved siden af knappen Backupfiler for vælger du den enhed fra rullelisten, som du har oprettet en backup af, og som du vil gendanne på denne enhed.

5. På listen over backupfiler vælger du den backup, som du ønsker at gendanne, og derefter skal du gøre et af følgende:

• Hvis du vil kombinere kontaktpersonerne fra backupfilen med de eksisterende kontaktpersoner på enheden, skal du vælge Tilknyt og trykke på Gendan.

• Hvis du vil slette de eksisterende kontakter på enheden og erstatte dem med kontaktpersonerne fra backupfilen, skal du vælge Overskriv og trykke på Gendan.

Dine kontaktpersoner er gendannet.

Gendan dine kontaktpersoner på en iOS-enhed

1. Åbn Norton Mobile Security-appen.

2. Tryk på Backup.

3. Tryk på enhedens navn på fanen Gendan ud for Enhed, og vælg en enhed, du har oprettet en backupkopi til.

4. Tryk på navnet på backupkopien ud for Version, og vælg backup-versionen, du vil gendanne.

5. Tryk på Gendan, når du har valgt sikkerhedskopien, der skal gendannes.

6. Vælg en af følgende gendannelsesmuligheder:

• Vedhæft : Nuværende kontaktpersoner opdateres med dem fra sikkerhedskopieringen

• Overskriv : Dine nuværende kontaktpersoner erstattes med dem fra sikkerhedskopieringen

Dine kontaktpersoner er gendannet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v82664045_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS
Sidst ændret: 26/10/2016